dimecres, 4 de setembre del 2013

Exemples de manicures...

Si d'ungles es tracta l'experiència es fa a base d'intents... unes vegades surten bé i altres surten un desastre, fins que un dia comences a veure que totes surten bé, i com fer per tal que durin més temps, per a que siguin discretes o cridaneres, combinar els colors i dominar les diferents tècniques.
En un moment decideixes dedicar-te a això, i tot i que semblava senzill, el simple fet d'explicar una tècnica a la clienta per tal que pugui decidir resulta francament complicat sense una fotografia de suport.
Així doncs, començo pel principi si us sembla.
Aquesta decoració pot quedar molt elegant, tot i que mentre la fem sembla un autèntic desastre, al final els resultats són agradables. Seria la tècnica del degradat. Barrejem dos o més colors que poden ser de la mateixa tonalitat o que poden ser totalment diferents. Després podem decorar amb plaques... en aquest cas amb flors i un toques mínims de color amb pinzell.
Finalitzem?
Volem que ens duri el màxim, per tant apliquem un top coat especial i el sellarem amb làmpara. El resultat... a la vista. 
Per una ocasió especial?
I ara fes combinacions... una manicura de gel... i per una nit espectacular fem a sobre una decoració espectacular...que per suposat ens poguem treure nosaltres mateixes el diumenge a la nit abans de tornar a la feina... :-)

Aquesta nit d'estiu vaig voler combinar la roba amb la manicura... el resultat va ser una francesa una mica especial... maduixa, negre i plata.
Però la francesa es pot fer en diagonal? Per suposat!


Arriba el Nadal i amb les preses... simplement unes estrelletes en dos colors diferents... amb una manicura bàsica vermella 
 
També aquesta vegada a sobre d'ungla natural, i amb top coat sense làmpara.
Primavera? Flors? Dibuixades amb pinzell. Una mica recarregades per al meu gust, però la propera vegada només decoraré dos ungles a cada mà.


Ungles curtes, presa... un moment ideal per fer servir un craker!

A l'estiu 2013 es portaven els esmalts amb textures... no son semipermanents... però m'encanten!!!
(i com a secret: a la tardor es continuaran portant... amb altres colors...)

















Una nit de festa... un vestit negre i un toque amb un complement blanc... 
Sofisticat per al dia a dia, però un diseny que va tenir molt èxit.
Ungles transparents? són originals però una miqueta delicades per al meu gust... qualsevol desperfecte o cop té un resultat gens agradable a la vista... Tot i així, elegant i sofisticat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada