dilluns, 7 d’abril del 2014

Pintures acríliques per decorar ungles

Una forma de decorar ungles que fins ara no havia fet servir i a la que estic aprenent a utilitzar: les pintures acríliques.
La textura és diferent a la dels esmalts, i, tot i que les possibilitats de creació s'amplien considerablement, no puc encara oferir-vos una manicura real feta amb aquest tipus de pintura.



Per fer punts i decoracions senzilles, la veritat és que resulta ràpid i inclús més senzill que amb l'esmalt normal d'ungles, el problema arriba quan vols fer coses més complexes i repetir-les de forma similar a més d'una ungla: per mi massa complicat ara per ara.
L'animaló (indefinit) de la primera foto no té una dificultat excesiva, de fet el vaig fer per provar les textures i els pinzells.
La flor... no he estat capaç de repetir-la. A aquesta foto la flor encara sense acabar i per suposat sense top coat. Veig pels vostres blogs que feu les flors amb una facilitat... suposo que serà agafar el truc, però ho he intentat i per mi es missió imposible.
La tercera manicura va ser una tonteria sugerencia d'algú que deia que el rosa pal només queda elegant amb decoracions en color negre (com podeu imaginar no era una noia...), i clar, a més tenia que ser la cosa més ràpida del món això de decorar... i sincerament: m'agrada el resultat!

Com decoreu amb acrílic? quins tutorials seguíau al començament? consells a les principiants?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada