dimecres, 29 d’abril de 2015

Ungles franceses d'acrílic

Molt poques vegades em veieu fent-me a mi mateixa una francesa en blanc. Potser perquè com és el que més em demanen quan les faig a altres persones, en la meva mateixa necessito fer coses diferents.
En aquesta ocasió, i no perquè tingués res d'especial, vaig decidir fer-me una manicura francesa però volia provar temps d'esculpir-la amb acrílic, així que vaig estar provant diferents formes.
La més ràpida: amb tips i dual system forms. No queda com quan les esculpeixes, però crec que són bastant "resultonas".

No és una manicura feta avui, tot i que ara pugi les fotos...
El tip que he utilitzat per a aquesta té el somriure molt marcat, i vaig intentar deixar les ungles amb la vora lliure quadrada però no m'acabava d'agradar, així que vaig fer una forma una mica de bec... Total, no són les meves ungles naturals... així que a experimentar formes.
Tampoc m'entusiasma una francesa tal qual, així que una vegada acabat tot el tema de l'acrílic, finalitzadors, etc. vaig decidir posar una capa del topper "night in vegas", d'aquí surten aquests reflexos daurats que es veuen en algunes fotos, i que, malgrat que ara tinc una càmera millor, no he estat capaç de captar tota la seva essència...
Les pells i jo tenim una guerra contínua, crec que la resecació dels meus ditets es deu a toquetejar contínuament papers... però jo segueixo amb la guerra de voler tenir unes mans hidratades, així que després d'haver fet les fotos, i en passar-les a l'ordinador, em vaig adonar que es veuen excessivament oliosos els dits... i és que se'm va oblidar que m'havia posat vaselina! Això sí, puc dir que l'endemà passat, encara es veuen hidratades.
Com us feu la mà dreta? Amb l'esmaltat tradicional i amb el semi permanent encara em defenso... però amb els pinzells sóc una completa patosa... encara que al final vaig aconseguir fer-la amb un resultat acceptable, vaig trigar mitja vida a fer aquesta mà... Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada